Αν αγάπατε τα ΑΛΟΓΑ και την ΙΠΠΑΣΙΑ θ'αγαπήσετε και τη ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

Πάρου, Ελλάδα.
Τηλ. +30 22840 53403 (Ελληνικά μόνο) or
Τηλ. +30 6998 413 813 (Ελληνικά & Αγγλικά)

ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Καλως ήρθατε!

Η Φάρμα του Θανάση σας προσκαλεί να έρθετε και να βιώσετε την απολαυστική εμπειρία της ιππασίας σε ένα ασφαλές περιβάλλον . Η ύψιστη προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια και η ευημερία τόσο για τα άλογα όσο και για τους αναβάτες. Ο Θανάσης είναι ένας πραγματικός «γητευτής» και η αγάπη του για τα άλογα τον οδήγησε, το 2002, στη δημιουργία ενός ασφαλούς , σύγχρονου και υπεύθυνου κέντρου ιππασίας, όπου αναβάτες και άλογα μπορούν να διασκεδάσουν μαζί. Ο Θανάσης αναπαράγει επίσης και δικά του άλογα.

Όταν επισκέπτεστε τη φάρμα του Θανάση, πάντα θα υπάρχει κάποιος εκεί για να σας καλωσορίσει , να σας ξεναγήσει και να σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Όλα τα άλογα στη φάρμα του Θανάση τρέφονται σωστά, πεταλώνονται και φροντίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Θανάσης και η κόρη του Μιχαήλια (ένα από τα τέσσερα παιδιά του) συνεργάζονται με όλα τα άλογα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ¨Κατάρτισης της Ελευθερίας¨, όπου δεν χρησιμοποιείται καθόλου βία. Ο Θανάσης μιλάει ελληνικά, ενώ η Μιχαήλια μιλάει και αγγλικά. Η φάρμα του Θανάση είναι μια μεγάλη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Μπορείτε να βρείτε εύκολα τη Φάρμα του Θανάση. Είμαστε μόλις 2 χλμ. από τη Νάουσα στο δρόμο προς Αμπελά. Χάρτης Τοποθεσίας. Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε! 

MO0U3874_1024px

Ο Θανάση

MO0U1211.JPG

Η Μιχαηλία

MO0U1168_1024px

Ασφάλεια

Η Φάρμα του Θανάση ιδρύθηκε το 2002, παρέχει κορυφαία ποιότητα αλόγων για όσους θα ήθελαν να μάθουν τα βασικά, καθώς και για άτομα με εμπειρία στην ιππασία.

Η ασφάλεια των αλόγων και των πελατών μας είναι σημαντική για εμάς. Παρέχουμε κράνη ασφαλείας για παιδιά και ενήλικες και οι εγκαταστάσεις μας είναι υψηλής ασφάλειας. Το μεγάλο μας ιπποδρόμιο και η μικρότερη κυκλική αρένα εκπαίδευσης, έχουν στρώμα από άμμο, το όποιο είναι μια εξαιρετική επιφάνεια για τα πόδια των αλόγων μας, καθώς παρέχει και μια πιο ήπια προσγείωση αν τυχόν κάποιος αναβάτης πέσει.

Προσφέρουμε αγγλικές αλλά και Δυτικού τύπου σέλες, κατά την προτίμηση του αναβάτη, για τους νέους και τους νεοεισερχόμενους στην ιππασία, μπορούμε να παρέχουμε μια ειδική σέλα με χειρολαβές για να τους επιτρέπει να αισθάνονται πιο ασφαλείς!

Τα άλογα μας είναι καλά εκπαιδευμένα, αλλά όπως όλα τα ζώα, μπορεί να είναι απρόβλεπτα, γι 'αυτό είναι σημαντικό να φέρεστε στα άλογα και την ιππασία με σεβασμό ώστε να αποτραπούν οι πιθανότητες κινδύνου και ατυχημάτων. Η Φάρμα του Θανάση διαθέτει ένα εξαιρετικό ιστορικό ασφαλείας. 

MO0U1151_1024px

Εγκαταστάσεις

Υπάρχουν γύρω στα 30 άλογα στη φάρμα μας. Διαθέτουμε μικρότερα για τους νεότερους αναβάτες και όλα τα άλογα μας είναι καλά εκπαιδευμένα και ασφαλή για να τα ιππεύσετε.

Η φάρμα του Θανάση διαθέτει ένα ευρύχωρο και ασφαλές ιπποδρόμιο ώστε αναβάτες και άλογα να διασκεδάσουν μαζί. Αυτό παρέχει όχι μόνο τη συνηθισμένη διαδρομή γύρω από την περίμετρό του αλλά υπάρχουν και κάποια αναχώματα μαλακής άμμου που επιτρέπουν στους αναβάτες να εξασκηθούν σε ανηφόρες και κατηφόρες... γιατί αν πάτε βόλτα, ο δρόμος είναι μόνο ευθεία; Αυτό επίσης επιτρέπει τη δημιουργία πολλών διαφορετικών διαδρομών ώστε να μπορείτε να εγείρετε πάντα την προσοχή του αλόγου σας ακολουθώντας κάθε φορά άλλη διαδρομή.

Επιπλέον, έχουμε ένα μικρότερο κυκλικό ιπποδρόμιο, κατάλληλο ώστε να χτίσουν την εμπιστοσύνη τους οι άπειροι αναβάτες και ιδανικό για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των αλόγων μας. Η Φάρμα του Θανάση προσφέρει επίσης σκεπαστούς στάβλους για πολλά από τα άλογά του, καθώς χρησιμοποιεί και χωράφια για άσκηση και παιχνίδι.

Τέλος, παρέχουμε στους θεατές ένα ευχάριστο χώρο για να απολαύσουν τον καφέ στους βλέποντας τους φίλους τους να ιππεύουν. 

MO0U3817_1024px

Μαθήματα ίππασιας

Μαθήματα ιππασίας μπορούν να κάνουν άτομα κάθε ηλικίας ,ανεξάρτητα με το επίπεδο εμπειρίας  τους ,όλα τα μαθήματα γίνονται από έμπειρους εκπαιδευτές. Η ασφάλεια και η ευημερία  αλόγων και αναβατών είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας. Η ιππασία είναι μια δραστηριότητα που μπορούν να απολαύσουν εξίσου  νέοι και ηλικιωμένοι οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην το δοκιμάσετε!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΟΓΩΝ

Δεν εκπαιδεύουμε μόνο ανθρώπους... εκπαιδεύουμε και άλογα! Ο Θανάσης μπορεί να εκπαιδεύσει το άλογό σας για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις κινήσεις και τις εντολές σας, ανεξαρτήτως αν ο αναβάτης είναι ένα παιδί ή ένας έμπειρος ενήλικας. Επίσης, εκπαιδεύουμε το άλογό σας ώστε να ξεπεράσει προβλήματα συμπεριφοράς, όπως να κλωτσάει, να είναι ανήσυχο κλπ, πάντα με τη μέθοδο ‘Κατάρτισης της Ελευθερίας’’, η οποία περιλαμβάνει την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στο άλογο μέσω επαφής και θετικής ενέργειας σε ένα ελεύθερο περιβάλλον, όπου δεν χρησιμοποιείται καμία απολύτως βία. 

IMGP1112_1024px

Μονοπάτια ιππασίας

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η Φάρμα του Θανάση προσφέρει μια ποικιλία διαδρομών μέσα από μονοπάτια που σας επιτρέπουν να ζήσετε την ξεχωριστή ομορφιά και τα τοπία της Πάρου .Πηγαίνοντας βόλτα με το άλογο, σας δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικά σημεία, που είναι προσιτά μόνο με άλογο ή με τα πόδια. Οι οργανωμένες βόλτες μας μπορούν να διαρκέσουν από 2 έως 8 ώρες περιπλάνησης μέσα από χωράφια και λόφους, κατά μήκος όλης της βόρειας και ήσυχης παραθαλάσσιας περιοχής, στο ορεινό Βυζαντινό μονοπάτι των Λευκών ή οπουδήποτε θέλετε να πάτε με το άλογο.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε μια διαδρομή μόνο για εσάς ή την παρέα σας, όπου θα επισκεφτούμε περιοχές της επιλογής σας σε όλη την Πάρο και για όσες ώρες θέλετε, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την ασφάλεια και την ευημερία των αλόγων μας και τις ικανότητες των αναβατών τους.

ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Ο Θανάσης μπορεί να φέρει ένα ή περισσότερα από τα άλογα του για να κάνει το γάμο σας, τα γενέθλια ή κάθε εκδήλωση, πραγματικά ξεχωριστά! Επικοινωνήστε μαζί μας λέγοντας μας τι επιθυμείτε, και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε... μόνο για εσάς! 

MO0U3551_1024px

Στάβλοι

ΣΤΑΒΛΙΣΜΟΣ / ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ

Αν ψάχνετε σπίτι για το άλογό σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Η Φάρμα του Θανάση μπορεί να σας παρέχει σταβλισμό / διατήρηση σε σκεπαστούς στάβλους. Το άλογό σας θα ταΐζεται και θα φροντίζεται σωστά, με την ίδια αγάπη και προσοχή που δίνουμε και στα δικά μας.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Πρόσθετες ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν ώστε να ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει το άλογο σας. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και η ευημερία όλων των αλόγων που βρίσκονται στην φάρμα μας.

Κάθε άλογο φροντίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

MO0U3918_1024px

Αγορά / Πώληση

ΑΓΟΡΕΣ ΑΛΟΓΩΝ

Θέλετε να αγοράσετε ένα άλογο; Ο Θανάσης μπορεί να σας βρει αυτό που ψάχνετε, ανάλογα με τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και την τσέπη σας.

Χάρη στις ικανότητες και την αγάπη του για τα άλογα, ο Θανάσης μπορεί να αντιστοιχίσει το σωστό άλογο με τον κατάλληλο αναβάτη και να κάνει το τέλειο ζευγάρι, είτε με άλογα από το δικό του αγρόκτημα, , είτε από άλλα μέρη.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΛΟΓΩΝ

Ο Θανάσης είναι γνωστός στον ελληνικό κόσμο των αλόγων, οπότε αν πουλάτε ένα άλογο μπορεί να σας βοηθήσει μέσω των πολλών συνδέσεων του.

Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον Θανάση, είναι να βρεθεί ένα κατάλληλο και στοργικό περιβάλλον για κάθε άλογο, και να βεβαιωθεί ότι όλοι οι αναβάτες είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με τα άλογά τους.

Πού θα μας βρείτε

1 Map
IMG_5608_1024px

Επικοινωνία

GDPR: Για να μας στείλετε ένα μήνυμα στο email, θα πρέπει να δηλώσετε εδώ ότι συμφωνείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας παρέχετε για να μπορέσουμε να απαντήσουμε.

Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ
Νάουσα, 84401 Πάρου, Ελλάδα.
Τηλ. +30 22840 53403 (Ελληνικά) η
Τηλ. +30 6998 413 813 (Ελληνικά & Αγγλικά)