Αρχικη σελιδα
English
Σχετικα με εμας
Αλογα & εγκαταστασεις
Μαθηματα ιππασιας
Μονοπατια ιππασιας
Φιλοξενια αλογων
Αγοραπωλησιεσ αλογων
Επικοινωνια
ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η Φάρμα του Θανάση προσφέρει μια ποικιλία διαδρομών μέσα από μονοπάτια που σας επιτρέπουν να ζήσετε την ξεχωριστή ομορφιά και τα τοπία της Πάρου .Πηγαίνοντας βόλτα με το άλογο, σας δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικά σημεία, που είναι προσιτά μόνο με άλογο ή με τα πόδια. Οι οργανωμένες βόλτες μας μπορούν να διαρκέσουν από 2 έως 8 ώρες περιπλάνησης μέσα από χωράφια και λόφους, κατά μήκος όλης της βόρειας και ήσυχης παραθαλάσσιας περιοχής, στο ορεινό Βυζαντινό μονοπάτι των Λευκών ή οπουδήποτε θέλετε να πάτε με το άλογο.
Μπορούμε να σχεδιάσουμε μια διαδρομή μόνο για εσάς ή την παρέα σας, όπου θα επισκεφτούμε περιοχές της επιλογής σας σε όλη την Πάρο και για όσες ώρες θέλετε, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την ασφάλεια και την ευημερία των αλόγων μας και τις ικανότητες των αναβατών τους.

ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Ο Θανάσης μπορεί να φέρει ένα ή περισσότερα από τα άλογα του για να κάνει το γάμο σας, τα γενέθλια ή κάθε εκδήλωση, πραγματικά ξεχωριστά! Επικοινωνήστε μαζί μας λέγοντας μας τι επιθυμείτε, και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ... μόνο για εσάς!