αρχικη σελιδα
English
Σχετικα με εμας
Αλογα & εγκαταστασεις
Μαθηματα ιππασιας
Μονοπατια ιππασιας
Φιλοξενια αλογων
Αγοραπωλησιεσ αλογων
Επικοινωνια
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

Η Φάρμα του Θανάση ιδρύθηκε το 2002, παρέχει κορυφαία ποιότητα αλόγων για όσους θα ήθελαν να μάθουν τα βασικά, καθώς και για άτομα με εμπειρία στην ιππασία.

Η ασφάλεια των αλόγων και των πελατών μας είναι σημαντική για εμάς. Παρέχουμε κράνη ασφαλείας για παιδιά και ενήλικες και οι εγκαταστάσεις μας είναι υψηλής ασφάλειας. Το μεγάλο μας ιπποδρόμιο και η μικρότερη κυκλική αρένα εκπαίδευσης, έχουν στρώμα από άμμο, το όποιο είναι μια εξαιρετική επιφάνεια για τα πόδια των αλόγων μας, καθώς παρέχει και μια πιο ήπια προσγείωση αν τυχόν κάποιος αναβάτης πέσει.

Προσφέρουμε αγγλικές αλλά και Δυτικού τύπου σέλες, κατά την προτίμηση του αναβάτη, για τους νέους και τους νεοεισερχόμενους στην ιππασία, μπορούμε να παρέχουμε μια ειδική σέλα με χειρολαβές για να τους επιτρέπει να αισθάνονται πιο ασφαλείς!

Τα άλογα μας είναι καλά εκπαιδευμένα, αλλά όπως όλα τα ζώα, μπορεί να είναι απρόβλεπτα, γι 'αυτό είναι σημαντικό να φέρεστε στα άλογα και την ιππασία με σεβασμό ώστε να αποτραπούν οι πιθανότητες κινδύνου και ατυχημάτων. Η Φάρμα του Θανάση διαθέτει ένα εξαιρετικό ιστορικό ασφαλείας.