Αρχικη σελιδα
English
Σχετικα με εμας
Αλογα & εγκαταστασεις
Μαθηματα ιππασιας
Μονοπατια ιππασιας
Φιλοξενια αλογων
Αγοραπωλησιεσ αλογων
Επικοινωνια
ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

Υπάρχουν γύρω στα 30 άλογα στη φάρμα μας. Διαθέτουμε μικρότερα για τους νεότερους αναβάτες και όλα τα άλογα μας είναι καλά εκπαιδευμένα και ασφαλή για να τα ιππεύσετε.
Η φάρμα του Θανάση διαθέτει ένα ευρύχωρο και ασφαλές ιπποδρόμιο ώστε αναβάτες και άλογα να διασκεδάσουν μαζί. Αυτό παρέχει όχι μόνο τη συνηθισμένη διαδρομή γύρω από την περίμετρό του αλλά υπάρχουν και κάποια αναχώματα μαλακής άμμου που επιτρέπουν στους αναβάτες να εξασκηθούν σε ανηφόρες και κατηφόρες... γιατί αν πάτε βόλτα, ο δρόμος είναι μόνο ευθεία; Αυτό επίσης επιτρέπει τη δημιουργία πολλών διαφορετικών διαδρομών ώστε να μπορείτε να εγείρετε πάντα την προσοχή του αλόγου σας ακολουθώντας κάθε φορά άλλη διαδρομή.
Επιπλέον, έχουμε ένα μικρότερο κυκλικό ιπποδρόμιο, κατάλληλο ώστε να χτίσουν την εμπιστοσύνη τους οι άπειροι αναβάτες και ιδανικό για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των αλόγων μας. Η Φάρμα του Θανάση προσφέρει επίσης σκεπαστούς στάβλους για πολλά από τα άλογά του, καθώς χρησιμοποιεί και χωράφια για άσκηση και παιχνίδι.
Τέλος, παρέχουμε στους θεατές ένα ευχάριστο χώρο για να απολαύσουν τον καφέ στους βλέποντας τους φίλους τους να ιππεύουν.